Meubeltopjes
meubelbeslag

100 jaar ervaring in meubelbeslag

Van Eyck is een speciaalzaak opgebouwd uit jarenlange ervaring in meubel- en deurbeslag. In 1910 leverden we al deurklinken aan schrijnwerkers en in 1930 kleedden we huizen in de typische art-deco- en art-nouveaustijl. We weten dus niet alleen waar we over spreken, maar ook wat we u verkopen.

Alles in stijl

Niet enkel de prijs, maar ook de stijl en functionaliteit van deurgrepen is immers van enorm belang. Kiest u voor een moderne, klassieke of eerder ambachtelijke stijl? Zowel voor binnendeuren, kastdeurtjes als buitenschrijnwerk bieden wij een ruime keuze.

Bekende merken

Van Eyck werkt immers samen met verschillende bekende merken waaronder Valli, Quincalux, Giara, Gennifer, Colombo, Brionne, Q-design en D-line. Door onze vakkundige begeleiding vindt u zeker uw weg.

Korting

Bij een aankoop van 15 stuks of meer - geniet u van een zelfplaatskorting van 10 procent. Indien u dit wenst, kunnen wij ook uw klinken komen plaatsen. Interessant, zeker wanneer u kan genieten van de btw-voet van 6% (de plaatsing wordt dan betaald door het btw-verschil van 21% en 6%).