Sloten
en beveiliging

Veiligheidsrozace van litto met kernbeveiliging.

Veiligheidscilinders uit het gamma van DOM, voor elk project een cilinder die voldoet aan uw behoeften.

Vensterslot van Abus met haakschoten. Zwaar inbraakwerend.

Klassiek deurslot

Veiligheidscilinder Dom ix6sr, met keersleutel. Met een skg ** keuring, zwaar inbraakwerend.

Inbraak– en brandwerende kluis van Sistec. Elektronisch slot. Model in verschillende maten verkrijgbaar.

Inbraakbeveiliging

Wist u dat...

  • inbraak in woningen een nog steeds stijgende vorm van criminaliteit is in België?
  • onderzoek en ervaring van preventiediensten en slotenmakers uitgewezen heeft dat de meeste inbrekers het voor bekeken houden als zij meer dan 3 minuten bezig zijn?
  • 85 % van de inbrekers gelegenheidsinbrekers zijn met weinig ervaring en kunde? Voornamelijk kwetsbare woningen zijn dus het slachtoffer van inbraak.
  • inbraakbeveiliging gestimuleerd wordt door de overheid en u aanspraak kan maken op 50 % belastingsvoordeel en een premie* van 250 euro?*
  • slechts enkele cruciale ingrepen aan uw woning de kans op een inbraak stevig kunnen reduceren?
  • een huis of appartement beveiligen ook relatief goedkoop kan gebeuren?
  • bij woningen ouder dan 5 jaar een btw-tarief van 6 % kan toegepast worden?*
  • alleen dure cilinders steken zelden voldoende is? Wij adviseren een totaalpakket van maatregelen waarin de cilinder vaak maar een onderdeel is. Dit komt meestal goedkoper uit voor u, wij leggen u uit hoe dit kan.
  • voorkomen altijd beter is dan genezen, ook bij een inbraak? Nochtans neemt een groot deel van de Belgen slechts een stap tot beveiliging nadat ze ongewenste bezoekers over de vloer hebben gekregen, met trauma’s en een onveilig gevoel tot resultaat.

1. Inbraakbeveiliging en advies op maat!

U kan bij ons terecht voor het beveiligen van uw voordeur of appartementsdeur tot inbraakpreventie van uw gehele woning. We bekijken ieder project met de grootste zorg en komen - indien u dit wenst - zelf langs.

Vrijblijvende offerte

Wij geven advies en stellen vrijblijvend een offerte op. Er wordt enkel gewerkt met degelijke inbraakwerende materialen van bekende merken in de beveiligingssector (herkenbaar aan het label 'skg' of van gelijkaardige kwaliteit).We zijn geregistreerd aannemer en factureren aan 6% btw–tarief (indien de woning ouder is dan 5 jaar is). Meer info omtrent premies en fiscale voordelen vind u op www.besafe.be.


Beperken van de inbraakgevoeligheid

Uiteraard is geen enkel huis volledig inbraakvrij, maar wij streven naar het beperken van de inbraakgevoeligheid van uw woning. We bekijken het totaalconcept om alle risicovolle punten van uw woning te reduceren.

Totale beveiliging

Indien u kiest voor de totaalbeveiliging van uw woonst kan u terecht bij de preventiedienst van uw gemeente. De preventieadviseur zal de inbraakgevoelige punten evalueren zodat u aanspraak kan maken op een premie van 250 euro.

2. Kluizen

Bent u op zoek naar een inbraak- en/of brandwerende kluis om uw belangrijke zaken veilig op te bergen? Dan zit u veilig bij Van Eyck.

Toonzaal met verschillende merken

In onze toonzaal hebben we de keuze tussen verschillende types kluizen van onder andere De raat, Burg Wachter en Sistec. Kom gerust binnen voor meer advies.

Installatie bij u thuis
Omdat het zeer belangrijk is dat uw kluis correct verankerd is kunnen wij deze bij u thuis komen plaatsen. De levering is dan in de prijs inbegrepen.

3. Sluitsystemen op maat

Ziet u soms door de sleutelbos de bomen niet meer? Dan kan u bij ons een nieuw sluitsysteem op maat laten maken zodat er slechts een enkele sleutel per gebruiker is. Ook voor nieuwe projecten kunnen we een sleutelplan opstellen en zoeken we graag samen met u naar het juiste sluitsysteem dat voldoet aan uw behoeften en situatie. Voor een vrijblijvende offerte van uw sluitplan of meer info kan u ons altijd contacteren.