Elektronische toegangscontrole
Toegangsbeheer, bepaal wie waar wanneer de deur kan openen

Bepaal zelf de toegankelijkheid

Voor elke organisatie en privéwoning is een elektronisch toegangscontrolesysteem een verademing. Mechanische sluitsystemen hebben immers hun beperkingen in flexibiliteit.

Sloten zonder sleutel. In plaats van met een sleutel krijgt/geeft u toegang via een badge, gsm, codeklavieren, vingerscan,...

Afhankelijk van uw situatie is er altijd een oplossing voor een goed doordacht toegangsbeheer.

Grootste voordelen op een rij, afhankelijk van welk type :

  • Bij verlies of diefstal van uw badge kan de toegang onmiddellijk geblokkeerd worden – in tegenstelling tot mechanische sleutels dat bij verlies telkens alle sloten moeten veranderd worden.
  • Mogelijkheid tot uitlezen van geschiedenis – wie wanneer binnen is geweest. Dit verhoogt de controle en veiligheid.
  • Toegang van gebruikers beperken in de tijd bvb hotelbezoekers inchecken en tijdelijk toegang geven tot hun kamer...
  • Openen van deuren vanop afstand bvb voor binnenlaten van technieker of poetsdienst.
  • Sluitplan ten allen tijde herprogrammeerbaar, (extra deuren, zelf gebruikers (en badges) toevoegen of verwijderen,...)

Je deuren vanop afstand openen en monitoren via smartphone. Toegangscontrole met Salto KS in de cloud. Ideaal voor verhuur, bij zeer frequente wijzigingen:

Salto toegangsbeheer. In het filmpje wordt het principe lokale systemen ‘data on card’ toegelicht. Doel: zoveel mogelijk controle met zo weinig mogelijk bekabeling.

Elektronische cilinders en deurklinken:

Elektronische cilinders of krukgarnituren hebben het voordeel dat ze universeel inzetbaar zijn zonder grote aanpassingen of bekabelingen wat de installatiekost drukt. In geval van stroompanne blijft de toegang verzekerd aangezien deze via interne batterij gevoed worden.

De elektronische cilinder is een cilinder ter vervanging van de mechanische cilinder die uw deurslot bediend. verkrijgbaar in al de gangbare maten, in vele types afhankelijk van de toepassing.

Met het grote voordeel dat u hier onbeperkt nieuwe badges kan toevoegen of wissen. Voorgoed gedaan met vervangen van uw sloten bij sleutelverlies dus!

Hoe werkt het? Als u een transponder (of badge) die toegang heeft voor de lezer houdt kan u de draaiknop bedienen om de deur te openen.

  • Nieuwe extra: indien u deze cilinder ook wenst te bedienen vanop afstand via uw smartphone of een melding wenst te krijgen als er iemand uw deur opent is dit ook mogelijk! (bvb om iemand binnen te laten als u nog niet thuis bent) voor meer info kom eens langs, contacteer ons of ga naar Salto KS.

Elektronisch deurbeslag wordt altijd als set gemonteerd binnen en buitenzijde.

Zeer handig voor veelvuldig gebruik (bvb kantoordeuren,...) omwille van de snelle passage.

Hoe werkt het? U gaat met de badge over de lezer waarna de klink geactiveerd wordt en u binnen kan.

De elektronische klink van Salto in een nieuwe design, optioneel mogelijkheid tot openen met bluetooth, nfc of mifare badge:

Voor een deur die goed vergrendeld dient te zijn wordt dit best gecombineerd met een zelfvergrendelend paniekslot. Lees daarover meer in ons hoofdstuk veiligheidssloten.

Tse pincode/vingerscan:

Hebt u veel wisselend personeel voor thuisverpleging of thuishulp waarbij het sleutelbeheer een groot probleem is? Geraken de kinderen altijd hun sleutels kwijt of vergeet je regelmatig je sleutels waardoor je voor een gesloten deur staat?

Eenvoudig zelf te installeren: door het vervangen van uw huidige cilinder door een elektronische.
Hierbij hoort nog een codeklavier al dan niet met fingerscanner.

Deze is draadloos waardoor er geen bekabeling moet voorzien worden. Werkt altijd, ook bij stroompanne. De noodsleutel verzekerd u dat u altijd binnen kan.

Hoe werkt het? De geautoriseerde persoon laat zijn vinger over de lezer schuiven en daardoor wordt de knop van de cilinder geactiveerd en kan u de deur openen of sluiten. Al dan niet in combinatie met het codeklavier.

Extra optie: afstandsbediening verkrijgbaar voor activeren van de cilinder bvb voor rolstoelgebruikers.

Verder hebben we nog wandlezers en codeklavieren voor het bedienen van poorten en motorsloten, automatische deuren,...

We zijn erkend plaatser en verdeler van toegangscontrole producten van o.a. Salto KS , Dom en Burg Wächter.

Dankzij ons ruim aanbod kunnen we u adviseren en helpen een oplossing op maat te vinden. Spring gerust binnen in onze vernieuwde toonzaal.

Zelfplaatser of wenst u dat wij dit installeren aan huis? Contacteer ons.

Met enkele mooie projecten als referentie zijn wij uw partner bij uitstek.
Het Depot Leuven – Hoofdzetel Dijledal – Cube Hostel Leuven – Getaway Hotel Leuven – Stadhuis Halen

Videofonie!

Draadloos of niet draadloos

Is uw parlefoon toe aan vervanging of wenst u graag een beeldscherm? Wilt u (on)gewenste bezoekers fotograferen via uw videophone?

Aarzel niet Atelier Van Eyck te contacteren. Wij hebben hier zowel bedrade als draadloze oplossingen voor u. Bij zelfplaatsing geven wij de nodige uitleg, plaatsing door ons is ook mogelijk.

Of kom gerust langs voor informatie op uw maat.