Kluizen en brandwerende safes
Inbraakbeveiliging

Bent u op zoek naar een inbraak- en/of brandwerende kluis om uw kostbare zaken veilig op te bergen? Dan zit u veilig bij Atelier Van Eyck.

In onze toonzaal hebben we de keuze tussen verschillende types brandwerende en/of inbraakwerende kluizen afhankelijk van de vereiste veiligheidsgraad.

Er is de mogelijkheid om uw safe te openen met een sleutel of werkt u liefst met een code? Zelfs opening van uw safe is mogelijk door middel van een vingerscan. Als u zekerheid wilt bij een foute of vergeten code kunnen we u safes aanbieden met bijgeleverde noodsleutel.

Afhankelijk van uw noden helpen we u graag de geschikte safe te vinden. We vertegenwoordigen verschillende Europese merken en hebben aldus een ruime keuze.

We werken enkel met geteste en gecertificeerde kluizen.
Interessant: De inbraak- en brandwerende klasse van een kluis bepaalt de waarde die kan verzekerd worden tegen brand en diefstal.

Meer info hierover op belgosafe.be

Bent u op zoek naar sleutelkasten om je sleutels op te bergen of kleinere geldkistjes? Afhankelijk van uw vereisten hiervan hebben we ongetwijfeld een gepast model in onze toonzaal

Kom gerust binnen voor meer advies of contacteer ons via mail.

Installatie bij u thuis of op kantoor

Omdat het zeer belangrijk is dat uw kluis correct verankerd is kan deze discreet bij u thuis, kantoor, winkel geplaatst worden.
Voor elk type wand of vloer heeft van eyck een aangepaste oplossing op maat voor een degelijke verankering. Bij voorkeur wordt de kluis chemisch verankerd in een massieve betonvloer.

Twijfelt u of de door u gekozen safe ter plaatse kan gemonteerd worden? In de winkel helpen we u met de juiste info verder.

welke safe kiezen?

Kom zeker langs voor advies op maat, maar bereid u alvast voor:
- hebt u al een discrete plaats gevonden? (meubel/kelder/zolder/...)
- neem afmetingen en eventueel een foto
- wat is het materiaal van de vloer/wand? (bij voorkeur beton)
- wat precies wil u veilig opbergen? Dit zal het type en grootte bepalen

Gezien het ruime aanbod van kluizen, safes, brandkoffers, kunnen onze experts u gericht adviseren. Kom gerust langs en neem een kijkje in onze toonzaal te Leuven.