Pantserdeuren en branddeuren
Inbraakbeveiliging

Omdat appartementen vaak zeer slecht beveiligd zijn en een veelgekozen doelwit door inbrekers, is het belangrijk hiervoor een veilige oplossing te vinden. Een gepantserde deur of veiligheidsdeur.

Om te zien of uw huidige deur veilig is klopt u even op het deurblad, als dit hol klinkt is het geen massieve deur en kan u deze best (laten) vervangen.

Atelier Van Eyck kan u adviseren bij het kiezen van de deur voor uw appartement(sblok), woning of bedrijf.

Aangezien een vakkundige plaatsing en verankering van de deuren met stalen kader zeer belangrijk is doen we dit voor u.

Afhankelijk van de vereisten zijn er verschillende type deuren voorhanden; zowel voor individuele deuren als projecten kan u ons best contacteren of kom even langs in onze toonzaal.

We adviseren altijd om te kiezen voor een deur met stalen kader aangezien dit zorgt voor een zeer sterke verankering rondom de muur in tegenstelling tot een houten kader.

Atelier Van Eyck kan u hierin verschillende types aanbieden:

Pantserdeuren

Pantserdeuren zijn opgebouwd uit een stalen kader die volledig rondom de muur geplaatst wordt, dit vormt een ijzersterk geheel in combinatie met het pantserslot (foto).

De pantserdeuren zijn getest en gekeurd en voldoen aan de norm "wk3= weerstandsklasse 3, zwaar inbraakwerend".

Standaard zit er een kierstandhouder op de pantserdeuren en zijn de deurbladen afgewerkt in een krasvaste toplaag die eenvoudig te onderhouden is. Andere afwerkingen zijn mogelijk.

Eveneens zijn de deuren standaard voorzien van een veiligheidscilinder (iseo r9+ met knop aan de binnenzijde en 3 sleutels).

Onze meest courante deuren zijn:

Pantserdeur EB standard wk 3

Ons basismodel, niet- brandwerende deur.

voor meer info: pdf

Pantserdeur EB rf 30 wk 3

Brandwerende pantserdeur rf30 =30 minuten brandwerend. met benor atg attest!

voor meer info: pdf

Pantserdeur EB flat wk 3

Brandwerende pantserdeur – laatste nieuwe model met minimalistische blokkader en onzichtbare scharnieren. 45 minuten brandwerend.

Voor meer info: pdf

Prijzen op aanvraag, afhankelijk van de situatie (muurdikte, deuropening,...)

TIP: probeer samen met medebewoners een prijsofferte aan te vragen, dit komt altijd voordeliger uit! U kan in sommige gemeenten een premie krijgen bij het beveiligen van uw woonst – informeer bij de plaatselijke preventiedienst!

Veiligheidsdeuren

Een veiligheidsdeur is een prijsgunstig alternatief voor een pantserdeur met een houten deurblad ipv staal. De kader wordt altijd voorzien in wit gelakt staal.

We vertrekken van een basimodel met vele opties:

Houten massief (rf 30) deurblad in stalen kader

  • Volhouten rf 30 , 30 minuten brandwerende deurblad, 3 inox scharnieren van 12 mm. voorzien van skg **/vds gekeurde stalen 3-puntsluiting met haken, veiligheidsbeslag en veiligheidscilinder iseo r9+ met knop.
  • Ook mogelijk in niet brandwerende variant.
  • Afwerking te kiezen, standaard als verfdeur geleverd, afgewerkt in een krasvaste toplaag die eenvoudig te onderhouden is. Andere afwerkingen zijn mogelijk.
  • Stalen kader standaard gelakt in wit ral 9010.
  • Isolerende rubber rondom voor perfecte afsluiting.

Opties mogelijk bij deze deuren: