Sleuteldienst en nummerplaten

Op zoek naar een betrouwbare en gediplomeerde slotenmaker in Leuven? Hiervoor doet u beroep op Atelier Van Eyck in Leuven.

Sleutels bijmaken

Voor bijmaken van allerhande sleutels kan u bij ons terecht.
De huissleutel, fietssleutel, brievenbussleutel, en autosleutels met transponder.

Veiligheidssleutels

Niet enkel sleutels voor standaardcilindersloten, maar ook gecertificeerde veiligheidssleutels van de meeste merken cilindersloten kunnen we bijmaken. Natuurlijk enkel op vertoon van uw bijhorende eigendomskaart.

Wij adviseren trouwens sterk de plaatsing van veiligheidscilinders met eigendomskaart wegens de hoge bescherming tegen inbraak. Ook het bijmaken van de sleutels is gecontroleerd door middel van voorlegging van het certificaat. Uiteraard is dit slechts 1 aspect in het kader van inbraakbeveiliging, op de pagina over sloten en sleutels vindt u hierover meer uitleg.

Hoe sleutel bijmaken bij verlies van eigendomscertificaat?

Bent u uw eigendomscertificaat van uw veiligheidscilinder verloren ? Mits voorlegging van de nodige documenten kunnen we voor u een duplicaat aanvragen. Enkel op deze manier kunnen we een veilig sleutelbeheer garanderen.

Slotenpechdienst

Atelier Van Eyck vervangt ook sloten na verlies van sleutels, verhuis of defect.
Ook voor mensen die zich buitengesloten hebben of sleutels kwijt/ gestolen zijn heeft Van Eyck een slotenpechdienst die ter plaatse komt.

Badge in plaats van sleutels

We zetten ook steeds meer in op elektronische toegang en digitale toegangscontrole waarbij het aspect sleutelverlies opgelost wordt.
U krijg toegang via badges, smartphone, fingerscan of codeklavier. Een verloren badge kan eenvoudig gewist worden door de eigenaar zelf, codes zijn te wissen,… met als extra voordeel dat je zelf kan ingrijpen zonder onze tussenkomst. Iemand gedurende een bepaalde tijd toegang verlenen voor bepaalde deuren en mogelijkheid tot bekijken wie wanneer binnenkomt zijn extra troeven van sommige systemen.
Lees hier meer over elektronische toegang op maat.

Afstandsbediening poort bijmaken

Ook voor het bijmaken van de afstandsbediening van uw automatische poort kan u bij ons terecht. Indien mogelijk plaatsen we meerdere poorten op 1 afstandsbediening.

Autoplaten

Om ons aanbod te vervolledigen van de sleuteldienst maken we ook autoplaten.