Sleutelplan
Toegangsbeheer voor appartementen en bedrijven.

Vervang uw sleutelbos door 1 sleutel

Hebt u nog oude baardsleutels voor uw studentenkamers?
Onze specialiteit is de ombouw van deze sloten naar huidige normen in combinatie met een globaal sluitplan.

U kan bij ons een nieuw sluitsysteem op maat laten maken zodat er slechts een enkele sleutel per gebruiker is.
De eigenaar heeft een sleutel waarbij hij alle deuren kan openen, huurders hebben met hun sleutel beperkte toegang tot bijvoorbeeld de inkomdeur en hun appartement.

Ook het ongeoorloofd bijmaken van sleutels door huurders is verleden tijd met deze gecertifieerde sleutels.

Hebt u verschillende eigendommen? Dit kunnen wij allemaal onderbrengen onder 1 hoofdsleutel of loper. Ook een sleutel voor enkel de inkomdeuren kan voorzien worden voor bv. de poetsdienst.

Indien u voor uw privéwoning ook 1 sleutel wenst voor alle deuren is dit mogelijk, deze worden dan gelijksluitend gemaakt en dient er geen sleutelplan opgemaakt te worden.

Knopcilinder

We voorzien standaard een knopcilinder op appartementsdeuren, met knop aan de binnenzijde. Het voordeel hiervan is dat u als eigenaar altijd de kamers kan betreden en de bewoner kan altijd zonder sleutel zijn deur openen in noodsituaties. Bovendien is dit zeer handig in gebruik.

Op uw maat

Niet enkel voor studentenhuizen en appartementsgebouwen maar ook voor kantoorgebouwen, publieke gebouwen ongeacht de grootte en complexiteit kunnen we u helpen.

Wij stellen samen met u een aangepast sluitplan op, al dan niet in combinatie met elektronische oplossingen. Dit raden we aan bij regelmatig wijzigende gebruikersrechten.

Gecertifieerde sleutels

We werken voor de sleutelplannen met veiligheidscilinders van gerenommeerde merken zoals Iseo en Dom met eigendomscertificaat en gepatenteerde sleutels voor een gegarandeerde controle over uw eigendommen. Dit wil zeggen dat deze sleutels enkel bijgemaakt mogen worden bij het voorleggen van het eigendomsbewijs.

Veilig, snel en degelijk

Atelier Van Eyck kan zich beroepen op jarenlange ervaring. Uw project wordt opgevolgd en uitgevoerd door gediplomeerd slotenmaker Wannes Van Eyck, als 4de generatie actief in de zaak.

De cilinders en sleutels worden in ons atelier volgens uw sleutelplan klaargemaakt. Nabestellingen van sleutels kunnen onmiddellijk gebeuren. Ook herstellingen en bijbestellingen gebeuren in eigen atelier wat de levertijd ten goede komt.

Een aantal referenties in groot - Leuven:

  • Grootpark Lovenjoel - AG-Stadsontwikkeling Leuven - Dijledal - OCMW Lubbeek
  • Voor een vrijblijvende offerte van uw sluitplan of meer info kan u ons altijd contacteren.