Brievenbusgehelen
Voor appartementsgebouwen en bedrijven

Mogelijkheden op maat

Op de foto's ziet u brievenbusgehelen door ons ontworpen en geplaatst.

Modulaire brievenbusgehelen

We kunnen bestaande brievenbusgehelen renoveren en vervangen door bussen met de correcte gleufbreedte en -hoogte. En bij nieuwbouw werken we met volledig nieuwe gehelen. Meestal volstaan een foto en afmetingen (BxHxD) van de beschikbare plaats om een eerste prijsraming te kunnen maken. We streven naar een maximale verhouding prijs-kwaliteit volgens uw wens. Onze brievenbusgehelen kunnen meegroeien met de bewoners die komen en gaan door gemakkelijk wisselbare naamplaatjes.

Materialen modulaire brievenbusgehelen

Er zijn verschillende mogelijkheden van afwerking. De basisversie bestaat uit geanodiseerd alluminium. Andere versies zijn gelakt in een gewenste RAL-kleur. Of de topkwaliteit in geborsteld inox. Aan u de keuze.

Vervangbare naamplaatjes voor een nette indruk

Een ordelijke inkomhal is belangrijk voor een goede eerste indruk bij een bezoek in een gebouw. Een brievenbusgeheel verloederd meestal na enkele jaren door overgekeefde naamplaatjes, etiketjes reklame ja/nee,... . Ons concept van wisselbare naamplaatjes maakt dat bij elke wisseling van bewoner de bus er weer als nieuw uit ziet. En het geheel steeds ordelijk blijft. Een kleine aanpassing in het huishoudelijke reglement is voldoende om dit te verwezenlijken.

Alle gegevens van de bewoner zijn duidelijk zichtbaar op het naamplaatje: appartementnummer, naam, (namen), reklame/geen reklame.

Het ontwerp van uw naamplaatjes wordt in een template bij ons bewaard. Dit zorgt ervoor dat ze vlot bijbesteld kunnen worden, binnen de week. Hierdoor blijft het brievenbusgeheel ordelijk en netjes, zelfs na vele jaren.

Is uw inkomhal beveiligd?

We bieden ook de mogelijkheid om de inkomhal beter af te sluiten. De meeste inkomhallen sluiten nooit af. Atelier Van Eyck kan een automatisch afgrendelbaar slot plaatsen. Bijvoorbeeld afsluitbaar tussen 22u00 en 7u00. De centrale inkomdeur die op afstand wordt geopend, is in de meeste gebouwen zelden veilig: eerder toegangscontrole dan beveiliging. Ook daarvoor hebben wij een geschikte oplossing. Kijk bijvoorbeeld naar de mogelijkheden van een motorslot. Of kom eens langs voor meer info en advies. We hebben een ruime voorraad sloten maar kunnen ook elk speciaal slot voor u bestellen.

Maatwerk in de inkomhal

U weet dat Atelier Van Eyck sterk is in maatwerk. Voor de inkomhal maken we ook elegante parlofonie-zuilen, belplaten e.d. in inox. Enkele foto's ter illustratie bij 'deurbellen'.