Naamborden
en huisnummers

Naambord en huisnummer in uw stijl

Aan de voordeur wilt u een perfecte combinatie van huisnummer, naambord, brievenbus en deurbel. Dat geldt voor uw droomhuis, appartement, bedrijf, praktijk of onderneming. Bij Atelier Van Eyck zit u op het goede adres.
U twijfelt nog over wat u precies zoekt, of u hebt een subliem idee? We nemen ruim de tijd om samen met u op zoek te gaan naar de juiste 'look & feel' en afwerking.
In welk materiaal, welk lettertype, welke grootte, lange of korte levensduur, al dan niet verlicht.... Het resultaat wordt een meerwaarde voor uw huis, gebouw of onderneming.
En voor wie het sneller mag, die kan gewoon vlot een standaard naambord bestellen, of een deurbel uit de toonzaal kiezen, laten graveren met een standaard lettertype. Dat kan ook. Wij maken het voor u.

De mogelijkheden

Vermits Atelier Van Eyck sterk is in maatwerk, zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Iedereen vindt zijn gading.
Enkele meest voorkomende voorbeelden:
Inox naamborden, dit duurzaam materiaal biedt eindeloos veel mogelijkheden. Voor zowel wie het eenvoudig wil houden als voor wie het wat extravaganter mag. Uitgelaserd, ge-etst, 3D,... .
We kunnen bijpassende LED-verlichting voorzien of ingebouwde LED-verlichting. Het zorgt ook in het donker voor de juiste uitstraling.
Atelier Van eyck heeft daarvoor een uniek concept bedacht. Lees verder meer over de 'Toleding'.

voorbeeld naamborden in  plexi en inox uitgelaserd

Plexi. Een onderhoudsvriendelijk materiaal. Handig voor families in uitbreiding, die nog een paar keer verhuizen of voor vrije beroepen waar naamborden regelmatig wijzigen. Het resultaat volgens uw eigen smaak of huisstijl: zwarte, witte of gekleurde tekst kan. Op een achtergrond van zandstraal-effect, of wit, zwart, of in kleur.

Atelier Van Eyck biedt nu ook een mooie toepassing aan van verlichte plexi. Daarover hieronder meer.

• Het hoeft niet eens duur te zijn. Zo biedt een gegraveerde naamplaat met zijn aluminium kleur en inox uitzicht een stijlvolle, maar goedkope oplossing. Deze toepassing wordt veel gebruikt bij naamplaatjes voor appartementen en bedrijven.

• Het kan ook rustieker van stijl door het gebruik van emaille naamplaten of naamborden in Belgisch arduin.

• Of houdt u het liever zeer klassiek en blijft u gaan voor een zogenaamde "koperen naambord"? Bij Atelier Van Eyck kan u het gegraveerd in messing bestellen.

Naamborden voor vrije beroepen

naambord met wisselbare plaatjes

Groepsprakijk? Opdat u niet steeds een volledig nieuw naambord zou moeten plaatsen, heeft Atelier Van Eyck een uniek concept uitgewerkt voor vrije beroepen. Een plexi naambord met verschillende namen waarbij individuele naamplaatjes vlot kunnen vervangen worden zonder al te veel moeite of kosten. We bieden een standaardmodel aan met 3 vervangbare naamplaatjes. Het naambord is vertikaal,40x60cm. Een groter bord, meerdere naamplaatjes is mogelijk, op maat volgens uw wensen.

Naamborden met uw logo of tekening

Ook uw logo of een tekening kan op uw naamplaat. De mogelijkheden hangen af van het materiaal en afwerking van het bord. Eveneens de complexiteit van het logo of tekening bepaalt de moeilijkheidsgraad. Informeer u best op voorhand.
Met een vectorieel bestand is het het gemakkelijkst werken. (.ai, .svg, .eps doch geen photoshop-eps, .dxf,...). We adviseren en helpen u graag voor een mooi resultaat.

Verlichte naamborden: handig!

verlicht plexi naambord dokter

Zodra de vakantiemaanden eindigen verkorten de dagen en wordt een verlicht naambord noodzakelijk voor uw praktijk, bedrijf of onderneming. Atelier Van Eyck heeft verschillende concepten uitgewerkt die u van nut kunnen zijn. Vooral in inox, plexi. Met discrete doch functionele ledverlichting.
Vermits we maatwerk aanbieden zijn de mogelijkheden quasi oneindig. Contacteer ons met uw ideeën of vragen. Of kom eens langs. Het resultaat zal mooi, degelijk en functioneel zijn.

Aan uw huis een naambordje met bel en verlichting in één: de "Toleding"

verlicht inox naambord toleding

Vele huizen hebben een huisnummer dat na een bepaald uur onleesbaar is. Als je weet dat het in september al om 20u00 donker is, in december al om 16u30, besef je wel dat een verlicht huisnummer geen overbodige luxe is. De zogenaamde Toleding is een inox naambord met bel en ingebouwde LED-verlichting. Je huisnummer is daardoor zeer leesbaar vanaf de straat op elk uur van de dag. In elk seizoen. De bel is gemakkelijk te vinden, en er is een zachte sfeerverlichting. Uw gasten voelen zich nu al welkom. De Toleding is heel eenvoudig aan te sluiten op uw bestaande 220V/8V-deurbel installatie. Heeft geen extra bedrading nodig. Heel gemakkelijk zelf te plaatsen.
De Standaard Toledings zijn beschikbaar in 3 groottes : 14x18 cm, 18x18cm, 10x40cm. Vanaf 399 euro inclu btw.

Uw naam mooi op de deurbel

deurbellen met naam

Hebt u het liever wat eenvoudiger, of is het maar tijdelijk, dan is een deurbel met naam mogelijk voldoende voor u. Op de pagina 'deurbellen' ziet u al een selectie uit ons gamma. Deurbellen in inox, messing, arduin... . Van harte welkom in onze toonzaal in de Tiensestraat te Leuven.

Vervangbare naamplaatjes voor brievenbusgehelen

wisselbaar naamplaatje

Bent u conciërge, verantwoordelijke voor een appartements- of bedrijfsgebouw? Dan weet u als de beste hoe slordig een inkomsthall er kan uitzien als het niet fatsoenlijk opgevolgd wordt. Voor brievenbusgehelen biedt Atelier Van Eyck u gemakkelijke oplossing aan: vlot wisselbare naamplaatjes. Dat houdt het geheel visueel uniform en blijft er netjes uitzien.
Meestal werken we met aluflex plaatjes met het uitzicht van inox. Goedkoop, gemakkelijk afwasbaar.
En er kan met kleur gewerkt worden. Bijvoorbeeld voor een bepaalde klant gebruiken we een groene code voor mensen die wel reklame of gratis pers in de bus wensen, en een rode code voor bewoners die dit niet wensen. (zie foto)
Hoe werkt dit? We bespreken eenmalig hoe een standaard plaatje er moet uitzien, en daarna kan u zeer vlot en snel naamplaatjes bijbestellen via de bestelmodule online. Kom gerust eens langs voor meer info of neem contact met ons op.

Ook interessant voor u: modulaire brievenbusgehelen.
Inbraakbeveiliging inkomdeuren appartementen. Want nu zijn helaas nog te veel parlofonie-en inkomdeuren enkel voor toegangscontrole geschikt en niet veilig.

losse cijfers

Enkel een huisnummer

Bovenstaande voorbeelden zijn ook toepasbaar indien u enkel een huisnummer wil plaatsen. Cijfers in inox, of uitgelaserd uit inox. Ge-etst. En ga zo maar door. Verder bieden we ook losse cijfers aan. Monteerbaar in de muur of mooie kleefletters in verschillende materialen en lettertypes. In onze toonzaal of op bestelling.

Uw naambord op maat volgens uw wensen. Of weet u nog niet precies...?

Weet u nog niet helemaal hoe het er moet uitzien? Of weet u precies wel hoe u het wil? Atelier Van Eyck kan u adviseren, maakt alles op maat, geheel naar uw wens.

Maatwerk

Hoe meer mogelijkheden, hoe meer kans op misverstanden. Vandaar dat wij u - alvorens u beslist - eenmaal uitnodigen zodat u kan kennismaken met de verschillende mogelijkheden en beperkingen, de materialen. Met een mooi en duurzaam resultaat.

Veel gestelde vragen mbt naamborden en huisnummers.